×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Sejur 7 nopti - Plecare Marti in Corfu, Grecia 2024 - transport cu avionul

Plecari incepand cu 04 Iunie 2024 pana in 17 Septembrie 2024 Plecari in fiecare zi de Marti

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur

Legenda

md  - Mic Dejun dp  - Demipensiune ai  - All Inclusive

Servicii incluse

    • transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti – Corfu si retur;
    • taxele de aeroport
    • 7 nopti de cazare si masa conform ofertei;
    • transfer aeroport-hotel- aeroport;
    • asistenta turistica;

Nu sunt incluse

    • excursiile optionale;
    • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno.

Orar de zbor

Bucharest(OTP) -  Corfu (CFU)  06:30 – 18:00

Corfu (CFU) - Bucharest(OTP) 13:30 – 15:00

Companie: Tarom

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Excursii optionale

Seara Greceasca Zorba Corfiota
39 euro
O seara extraordinara in stil grecesc! Aveti la dispozitie un meniu corfiot, servit in cea mai veche taverna de pe insula (deschisa in anul 1936), renumita Tripa’s. Drumul spre taverna strabate un sat pitoresc, ce inca mai pastreaza constructii din sec. XVII. La intrare veti fi intampinati cu Ouzo si veti putea admira fotografiile celebritatilor care au trecut pragul tavernei. Veti fi serviti cu mancaruri traditionale grecesti: branza feta, salam uscat, carnati traditionali, salata greceasca, tzatziki, pastitsada, miel cu garnitura de cartofi, desert. Bauturile sunt incluse: vin alb, vin rosu si apa plata, la discretie. Pe tot parcursul serii veti asculta muzica greceasca live, iar trupa de dansatori va insufleti atmosfera si va va invata cativa pasi de sirtaki. Programul incepe in jurul orei 20.30 si se va termina in jurul orei 23.30. Autocarul va astepta in parcare, pentru a va conduce la hotel.
Include: masa si bauturile.
Marele Tur Al Insulei Corfu
39 euro
In acest tur aveti ocazia sa vizitati cele mai importante atractii ale insulei Corfu. Este cea mai importanta excursie pentru cei care doresc sa se familiarizeze cu minunatiile acestei superbe insule. Veti putea vizita manastirea Vlaherna si admira privelistea Insulei Pontikonisi, cele mai fotografiate obiective de pe Corfu, o marca a acestei insule. In drumul spre orasul vechi Corfu Town veti putea admira cele doua fortarete, Esplanada, cladirea Liston si Palatul Regal. Autocarul va stationa langa Noua Fortareata, timp de cca. 1h, timp in care veti fi insotiti catre Mitropolie, unde se afla moastele Sf. Teodora Augusta, apoi catre catedrala unde se afla moastele Sf. Spiridon, patronul spiritual al insulei. Veti continua turul cu vizita la renumitul “Achilleion”, palatul Imparatesei Sissi a Austriei, din satul Gastouri (taxa de vizitare este de 5 euro si se va achita inainte de a intra in palat). De aici va veti indrepta spre centrul insulei, unde veti poposi la magazinul de desfacere al unei distilerii, unde veti gasi renumitul lichior de kumquat - o alta marca a insulei Corfu - si veti putea degusta gratuit produsele distileriei, de la bauturi la dulciuri. Va veti indrepta apoi catre statiunea Paleokastritsa, aflata pe locul al doilea in topul atractiilor de pe insula, dupa Corfu Town, unde vom poposi pentru cca. 2h. Optional, aici veti putea lua masa de pranz la taverna Vrachos (sau la oricare taverna din zona), veti putea vizita renumita manastire Panagia, fondata in sec. XIII, sau veti putea face o placuta plimbare cu barca in cateva dintre golfurile si pesterile interesante din zona. Turul continua catre pitorescul sat Lakones si veti face o scurta oprire la o cafenea unde, optional, veti putea savura un desert si va veti incanta privirea cu una dintre cele mai fascinante panorame de pe insula. Va veti indrepta apoi, pe un traseu pitoresc, spre magazinul de desfacere al unui producator traditional de ulei de masline presat la rece si produse derivate, situat intr-un alt punct de belvedere, unde veti putea admira panorama spre coasta de vest si cea de est a insulei. Aici veti putea degusta uleiuri si alte produse traditionale. Turul se va incheia in acest punct, de unde autocarele va vor conduce la hotel. Pentru vizitarea insulei, veti achita la inscriere (in plus fata de pretul excursiei) 5 euro ce reprezinta taxa ghidului grec pentru toata ziua (conform legislatiei locale, ghidul roman nu va poate insoti in palatul „Achilleion” si in Corfu Town fara ghid local grec).
Nu include: pranzul
Croaziera Pesterilor Albastre –Insulele Paxos – Antipaxos
39 euro
Veti pleca din portul Corfu, cu o nava cu capacitate de 250 de locuri, spre Insula Paxos. Prima oprire va fi dupa aproximativ 3h la Pesterile Albastre. Peisajul salbatic si albastrul impecabil al apei, reflectat in peretii pesterilor, sunt experiente de neuitat. Vom naviga apoi spre Antipaxos, unde va veti putea bucura de o baie in minunata apa albastra, la o distanta de cca. 100 m de tarm. Nava va acosta in insula Paxos, pentru cca. 2h, in capitala insulei, Gaios, un sat pescaresc foarte pitoresc, excelent pentru a savura mancare greceasca traditionala sau pentru a cumpara suveniruri fabricate pe insula. Intoarcerea in portul Corfu va fi in jurul orei 19:00, unde veti fi asteptati de autocare ce va vor conduce la hotel.
Nu include: pranzul
Aventuri In Albania
39 euro
Patrundeti pentru o zi in lumea fascinanta si totodata enigmatica lume a Albaniei, alaturandu-va croazierei noastre catrestatiunea Saranda, un oras-port cu o bogata istorie. Ca documente de calatorie puteti folosi C.I. sau pasaport .La urcarea pe vas se va plati taxa portuara de 10 euro. Odata ajunsi in portul Saranda, puteti vizita pe cont propriu statiunea. Optional, agentia partenera albaneza organizeaza o excursie pe care o puteti achizitiona cu 23 euro la urcarea pe vas, in Portul Corfu. Excursia cuprinde Turul catre Butrint, insotiti de ghidul roman,masa de pranz (tip bufet) fiind inclusa. Situl arheologic Butrint, inclus in patrimoniul UNESCO,cuprinde ruine datand inca din sec. VIII i.Hr., alaturi de vestigii din epoca elenistica, romana, bizantina si venetiana.Alaturi de ghid, vizitatorii vor admira teatrul antic, baile romane, bazilica bizantina, castelul venetian si multe alte vestigii, circuitul de vizitare desfasurandu-se la umbra dafinilor, eucaliptilor si a altor arbori exotici. Drumul catre situl arheologic strabate intreaga peninsula Butrint, este presarat cu agave si alte plante tropicale, trece pe langa lacul Butrint siprin noua statiune Ksamil, oferind o vedere panoramica asupra Canalului Vivari, strajuit de ruinele cetatii lui Ali Pasa de Ioannina. La intoarcere, veti lua masa de pranz in Saranda, la o terasa cu o frumoasa vedere asupra portului statiunii si a nordului Insulei Corfu. Dupa masa de pranz, veti avea timp liber in centrul Sarandei, pentru mici cumparaturi sau pentru a degusta un desert traditional albanez, la o terasa, pe malul marii.
Croaziera Blue Lagoon
39 euro
Veti pleca din portul Corfu cu o nava cu capacitate de 250 de locuri, navigand pana la extremitatea sudica a Insulei Corfu, apoi spre Grecia continentala, catre satul pescaresc Sivota. Nava va ancora pentru cca. 2h in Golful Blue Lagoon, la o distanta de cca. 50m de plaja, unde va veti putea bucura de o baie in apele turcoaz. Intre timp, echipajul va pregati masa de pranz, constand in frigarui, tzatziki, salata si paine. Bauturile nu sunt incluse, dar vor putea fi achizitionate de la barul aflat la bordul navei. Dupa masa, nava va acosta in portul Sivota, unde veti avea timp liber cca. 2h, pentru a admira aceasta statiune pitoreasca sau pentru o plaja la uimitoarea Bella Vraka, unde marea poate fi trecuta cu piciorul pe un cordon de nisip. Intoarcerea in portul Corfu va fi in jurul orei 19.00, unde veti fi asteptati de autocarele ce va vor conduce la hotel. Aceasta croaziera este recomandata iubitorilor de mare si plaja.
Include: masa de pranz
Note:
• Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.
• Copiii cu varsta cuprinsa intre 3-12 ani au 50% reducere la fiecare excursie,cu exceptia Aqualand.
• In excursii veti fi insotiti de un ghid roman.
• Plecarile spre orice obiectiv se fac cu autocarul firmei locale, pretul excursiei incluzand si transportul.
• Excursiile cumparate nu pot fi anulate.
• In caz de vreme nefavorabila,g hidul dvs. va va anunta ziua pentru care a fost reprogramata excursia.
• Pentru fiecare excursie veti primi un voucher cu data, ora si locul de plecare, voucher pe care va trebui sa-l aveti asupra dvs. in ziua plecarii, pentru a fi prezentat partenerilor nostri sau soferilor autocarelor, atunci cand va este solicitat.
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.

• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.

• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.

• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.

• Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.

• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului, diferenta de 30% pana la termenul ofertei Early Booking si plata integrala (40%) cu 30 de zile inainte de date de calatorie.

• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.

• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.

• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).

• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).

• Pentru sejururile cu transport avion - Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei, agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa simasaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

 

Rezerva acum!